Η αστυνομία συνεχίζει την καταστολή των παράνομων περιηγήσεων και των ξεναγών στην Πατάγια

Η αστυνομία συνεχίζει την καταστολή των παράνομων περιηγήσεων και των ξεναγών στην Πατάγια

Πατάγια -
Η Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια συνέχισε την καταστολή των παράνομων περιηγήσεων και των ξεναγών σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιώντας πολυάριθμες τυχαίες επιθεωρήσεις σε ξεναγούς στην περιοχή της παραλίας Πατάγια.

Ο Αντισυνταγματάρχης Piyaphong Ensan της Τουριστικής Αστυνομίας της Pattaya δήλωσε στο The Pattaya News σήμερα: «Φέτος έχουμε συλλάβει 18 παράνομους ξεναγούς τόσο Ταϊλανδούς όσο και αλλοδαπούς στην περιοχή Pattaya».

«Βρήκαμε ότι οι Ταϊλανδοί (χωρίς κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση), οι Κινέζοι, οι Ινδοί, οι Βιετναμέζοι και οι πολίτες της Μιανμάρ είναι παράνομοι ξεναγοί». Συνέχισε.

«475 παράνομοι ξεναγοί έχουν συλληφθεί για παραβάσεις του νόμου περί τουριστικής βιομηχανίας και οδηγών σε ολόκληρη τη χώρα φέτος». Δήλωσε ο Αντισυνταγματάρχης Ενσάν.

«Η τιμωρία για παραβάσεις του νόμου περί τουριστικών επιχειρήσεων και οδηγών είναι φυλάκιση έως ένα έτος και πρόστιμο μέχρι 100,000 μπατ». Αυτός τελείωσε.

Ο ξεναγός είναι ένα επάγγελμα περιορισμένης εργασίας για έναν υπήκοο Ταϊλάνδης μόνο με κατάλληλη εκπαίδευση και άδεια. Ένας αλλοδαπός δεν μπορεί νόμιμα να είναι ξεναγός και δεν υπάρχει άδεια εργασίας για αυτό το επάγγελμα, σημειώνει το The Pattaya News.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/