Η αστυνομία της Πατάγια κυνηγά και ανοίγει πυρ κατά τη διάρκεια μιας άγριας καταδίωξης υψηλής ταχύτητας αφού ένα όχημα διαρρήξει ένα σημείο ελέγχου

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια κυνήγησε και άνοιξε πυρ αφού ένα αυτοκίνητο διέρρηξε ένα σημείο ελέγχου χθες το βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα. Η αστυνομία εντόπισε ναρκωτικά μέσα στο όχημα.

Ο συνταγματάρχης Atinan Nutchanart, Αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας της Πόλης της Πατάγια και ο Αντισυνταγματάρχης Korn Somkanae, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκαν για ένα σημαντικό περιστατικό στις 11:30.

Το λευκό σεντάν διέρρηξε ένα σημείο ελέγχου μπροστά από ένα κατάστημα Macro στην κεντρική Πατάγια. Η αστυνομία καταδίωξε το σεντάν και άνοιξε πυρ σε μια επιτυχημένη προσπάθεια να πυροβολήσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου και να σταματήσει το όχημα.

Το σεντάν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στο Soi Sukhumwit 48. Το σεντάν κατέληξε κοντά σε μια συναυλία Morlam (συναυλία Isan) και αγορά γεμάτη κατοίκους και τουρίστες στον Τρίτο Δρόμο στην κεντρική Πατάγια. Το όχημα είχε πυροβολήσει τα λάστιχά του και βγήκε στην αγορά σε μια προσπάθεια να διαφύγει με τα πόδια, κάτι που απέτυχε.

Η αστυνομία βρήκε τον οδηγό, έναν 35χρονο Ταϊλανδό ονόματι Issara Phrajan και τον συνεπιβάτη, μια 34χρονη γυναίκα ονόματι Nipaphon Buakaew.

Τρύπες από σφαίρες βρέθηκαν γύρω από το σεντάν και τροχούς από την καταδίωξη. Η αστυνομία βρήκε επίσης κεταμίνη μέσα στο σεντάν.

Η αστυνομία βρήκε επίσης κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στο δρόμο που πιστεύει ότι ο οδηγός πέταξε από το παράθυρο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Ο Issara παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι η κεταμίνη του ανήκει, αλλά ισχυρίστηκε ότι η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη δεν ήταν δική του και αρνήθηκε ότι την πέταξε από το παράθυρο.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Αντιμετωπίζουν σημαντικές κατηγορίες και σημαντικό χρόνο φυλάκισης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/