Η αστυνομία της Πατάγια ζητά δωρεές για τα θύματα των πλημμυρών στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Η αστυνομία της Πατάγια ζητά δωρεές για τα θύματα των πλημμυρών στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Πατάγια -
Η δωρεά συλλογής για τα θύματα των πλημμυρών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη βρίσκεται σε εξέλιξη, με δωρεές να γίνονται δεκτές σε μια αγορά μπροστά από τον ναό Chai Mongkon στη Νότια Πατάγια σήμερα.

Επιπλέον σημεία δωρεάς από διαφορετικούς οργανισμούς ορίζονται επίσης στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος Sawang Boriboon, στο Central Festival και στην Jomtien Beach Road by soi 7.

Η δωρεά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την αστυνομία της πόλης Pattaya και το Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Οι δωρεές ειδών που γίνονται δεκτές περιλαμβάνουν οποιαδήποτε χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης, πόσιμο νερό, ρύζι καθώς και συσκευασμένα, κονσερβοποιημένα και αποξηραμένα τρόφιμα και είδη ένδυσης. Αυτά είναι ευπρόσδεκτα σε μια αγορά μπροστά από τον ναό Chai Mongkon καθώς και σε άλλες τοποθεσίες δωρεών.

Col Atinan Nuchanart, Acting Chief of the Pattaya City Police, was present at the donation where the Pattaya Police Music Band is presenting a music show at the donation. He encouraged those who are able to help to do so.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/