Η αστυνομία της Πατάγια ζητά δωρεές για τα θύματα των πλημμυρών στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Η αστυνομία της Πατάγια ζητά δωρεές για τα θύματα των πλημμυρών στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Πατάγια -
Η δωρεά συλλογής για τα θύματα των πλημμυρών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη βρίσκεται σε εξέλιξη, με δωρεές να γίνονται δεκτές σε μια αγορά μπροστά από τον ναό Chai Mongkon στη Νότια Πατάγια σήμερα.

Επιπλέον σημεία δωρεάς από διαφορετικούς οργανισμούς ορίζονται επίσης στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος Sawang Boriboon, στο Central Festival και στην Jomtien Beach Road by soi 7.

Η δωρεά πραγματοποιείται σε συνεργασία με την αστυνομία της πόλης Pattaya και το Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Οι δωρεές ειδών που γίνονται δεκτές περιλαμβάνουν οποιαδήποτε χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης, πόσιμο νερό, ρύζι καθώς και συσκευασμένα, κονσερβοποιημένα και αποξηραμένα τρόφιμα και είδη ένδυσης. Αυτά είναι ευπρόσδεκτα σε μια αγορά μπροστά από τον ναό Chai Mongkon καθώς και σε άλλες τοποθεσίες δωρεών.

Ο συνταγματάρχης Atinan Nuchanart, Αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας της Πόλης της Πατάγια, ήταν παρών στη δωρεά όπου το μουσικό συγκρότημα της αστυνομίας της Pattaya παρουσιάζει ένα μουσικό σόου στη δωρεά. Ενθάρρυνε όσους μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουν.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/