Συνελήφθη χρήστης ναρκωτικών μετά από δημόσια ενόχληση στην Πατάγια

Συνελήφθη χρήστης ναρκωτικών μετά από δημόσια ενόχληση στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας χρήστης ναρκωτικών συνελήφθη αφού προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με την κοπέλα του και ενοχλούσε το κοινό στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο υπολοχαγός Thonginn Panyanam της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας προσπαθούσε να σπάσει ένα τζάμι σε ένα κατάστημα μασάζ στο Nongprue στη 1:30 π.μ.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου συνέλαβε έναν 39χρονο με το ψευδώνυμό του Manop.

Η κ. Malee, η οποία είναι επίσης ιδιοκτήτρια καταστήματος μασάζ, είπε στο The Pattaya News ότι γνωρίζει τον Manop εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ήταν άνεργος και ήταν επίσης βαριάς χρήσης ναρκωτικών.

Προσπαθούσε να μείνει μακριά του αλλά εκείνος αρνήθηκε. Σήμερα το πρωί προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος σε μια προσπάθεια να την προσεγγίσει.

Ο Manop βρέθηκε με θετικό αποτέλεσμα σε φάρμακα στο τεστ ούρων του. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/