Άστεγος από την Πατάγια τέθηκε υπό κράτηση αφού φέρεται να χτύπησε γάτες και δημόσια απρέπεια

Πατάγια -
Ένας άστεγος βρισκόταν υπό κράτηση αφού φέρεται να χτύπησε γάτες και δημόσια απρέπεια χθες το απόγευμα στο Nongprue.

Ο λοχαγός Chaowalit Suwanmanee της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 6.30 στην οδό Thep Prasit Road Soi 15.

Αστυνομικοί της βενζίνης και αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν στο δρόμο έναν μεθυσμένο άστεγο, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Μάρτυρες στο σημείο είπαν στο The Pattaya News ότι φέρεται να χτυπούσε γάτες με ξύλινα ραβδιά και να ήταν απρεπής δημόσια. Όταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν, τους χτύπησε και εκείνος.

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και εθεάθη να χαμογελά και να γελάει για τη συμπεριφορά του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/