Ο οδηγός γλιτώνει από σοβαρό τραυματισμό καθώς το αυτοκίνητο πέφτει σε στύλο ρεύματος στην Πατάγια

Ο οδηγός γλιτώνει από σοβαρό τραυματισμό καθώς το αυτοκίνητο πέφτει σε στύλο ρεύματος στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια χθες νωρίς το πρωί.

Ο Αντισυνταγματάρχης Chonnikan Pueanpinit της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στη 1:30 π.μ. στην οδό Sukhumwit στο κέντρο της Pattaya, στο Nongprue.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο όχημα που συγκρούστηκε με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο οδηγός, ο 28χρονος Nattawut Yemlamai, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mueang Pattaya.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της και ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/