Ο οδηγός γλιτώνει από σοβαρό τραυματισμό καθώς αυτοκίνητο πέφτει σε στύλο ρεύματος στην Πατάγια

Ο οδηγός γλιτώνει από σοβαρό τραυματισμό καθώς αυτοκίνητο πέφτει σε στύλο ρεύματος στην Πατάγια

Πατάγια -
A driver has sustained only minor injuries after a car collided with a power pole in Pattaya yesterday early morning.

Lt Col Chonnikan Pueanpinit of the Pattaya City Police was notified of an accident at 1:30AM on Sukhumwit Road in central Pattaya, Nongprue.

Police and emergency responders arrived at the scene to find a damaged vehicle that had collided with a power pole.

The driver, 28 year old Nattawut Yemlamai, sustained minor injuries and was taken to Mueang Pattaya Hospital.

Police are continuing their investigation and checking CCTV footage nearby to determine the exact cause of the accident.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/