Συνελήφθη επισκευαστής μοτοσυκλετών για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου στην Πατάγια

Συνελήφθη επισκευαστής μοτοσυκλετών για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου στην Πατάγια

Bang Lamung -
Ένας επισκευαστής μοτοσυκλετών συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα σήμερα για φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση ενός 14χρονου κοριτσιού σε συνεργείο επισκευής μοτοσικλετών στο Nongprue.

Μια ομάδα αστυνομικών με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Kritsanat Tanasuppanat της Περιφέρειας 2 της Αστυνομίας Έρευνας συνέλαβε έναν 24χρονο άνδρα σε συνεργείο επισκευής μοτοσικλετών στο Soi Khao Noi.

Τα ούρα των υπόπτων εξετάστηκαν και ήταν επίσης θετικά για ναρκωτικά σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε αφότου ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί από το Κέντρο Προστασίας Παιδικών Οικογενειών ότι ανήλικος υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ύποπτος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι η κοπέλα ήρθε στο συνεργείο μοτοσικλετών για να φτιάξει ένα μηχανάκι.

Της ζήτησε να περιμένει μέσα σε ένα πίσω δωμάτιο καθώς υπήρχε ανεμιστήρας και ήταν πιο δροσερό. Μετά από αυτό φέρεται να την ακολούθησε και της ζήτησε να ανέβει στο κρεβάτι για να κάνει σεξουαλικές πράξεις.

Φέρεται να άρχισε να την αγγίζει αλλά η κοπέλα του είπε ότι είναι έγκυος. Ο ύποπτος σταμάτησε και τράπηκε σε φυγή, ενημερώνοντας την οικογένειά της.

Αντιμετωπίζει περαιτέρω νομικές ενέργειες και αυτή τη στιγμή κρατείται από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/