Πιθανή δυνατή βροχόπτωση αυτό το Σαββατοκύριακο για το Τσονμπούρι προειδοποιεί το Τμήμα Μετεωρολογίας της Ταϊλάνδης

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους πολλών επαρχιών να προετοιμαστούν για έντονες βροχοπτώσεις καθώς η τροπική καταιγίδα Ποντούλ κάνει αισθητή την επιρροή της.

Στην προειδοποίησή του που εκδόθηκε στις 5 το πρωί, το τμήμα είπε ότι η Podul είναι μια τροπική καταιγίδα κατηγορίας 3, με επίκεντρο γεωγραφικό πλάτος 17.3 μοίρες βόρεια, γεωγραφικό μήκος 112.3 μοίρες ανατολικά στις 4 π.μ. με μέγιστο παρατεταμένο άνεμο 80 km/h.

Το τμήμα είπε ότι η καταιγίδα κινούνταν δυτικά μέσω του Χαϊνάν προς τον Κόλπο του Τόνκιν με ταχύτητα περίπου 25 χλμ./ώρα και θα έφτανε στο άνω Βιετνάμ μέχρι την Παρασκευή.

Η καταιγίδα ήταν πιθανό να φέρει καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη από την Πέμπτη πριν μετατοπιστεί προς τα βόρεια, τα ανατολικά και τα νότια (δυτική ακτή).

Οι περιοχές που είναι πιο πιθανό να επηρεαστούν είναι οι εξής:

29 Αυγούστου, δυνατή έως πολύ δυνατή βροχή

Βορειοανατολικά: Bueng Kan, Nong Khai, Udon Thani, Nong Bua Lamphu, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Mukdahan, Anat Charoen, Yasothon και Ubon Ratchathani

Κεντρικό: Kanchanaburi και Ratchaburi

Ανατολή: Prachinburi, Sa Kaeo, Chanthaburi και Trat.

Νότια (δυτική ακτή): Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun

30-31 Αυγούστου, έντονες έως πολύ δυνατές βροχοπτώσεις:

Βόρεια: Chiang Rai, Phayao, Phrae, Nan, Lampang, Tak, Sukhothai, Kamphaeng Phet, Uttaradit, Phitsanulok, Phichit και Phetchabun.

Βορειοανατολικά: Loei, Nong Khai, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Bueng Kan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Chaiyaphum, Khon Kaen, Maha Sarakham, Kalasin, Roi Et, Yasothon, Amnat Charoen και Ubon Ratchathani

Κεντρικά: Kanchanaburi, Uthai Thani, Suphan Buri, Chai Nat και Nakhon Sawan

Ανατολή: Nakhon Nayok, Prachinburi, Chachoengsao, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi και Trat.

Νότια: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang και Satun

1 Σεπτεμβρίου, δυνατή βροχή:

Βόρεια: Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Tak, Sukhothai και Kamphaeng Phet

Κεντρικά: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Suphan Buri και Chai Nat

Ανατολή: Chonburi, Rayong, Chanthaburi και Trat

Νότια: Phetchaburi, Ranong, Phang Nga και Phuket.

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30375525

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/