Οδηγός Big Bike τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Chonburi

Οδηγός Big Bike τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Dragon Rescue 72.31

Chonburi – Ένας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά αφού χτύπησε σε ένα σεντάν χθες στο Chonburi.

Οι συνεργάτες διάσωσης Dragon ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στις 5:40 μ.μ. κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή Amata Nakhon Chonburi.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο σεντάν και μια κατεστραμμένη μοτοσυκλέτα Honda CBR 650F στο δρόμο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ένας 27χρονος Ταϊλανδός που φορούσε κράνος, είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Chonburi.

Ο οδηγός του σεντάν δεν τραυματίστηκε.

Μάρτυρες στο σημείο είπαν στα μέσα ενημέρωσης ότι το σεντάν είχε σταματήσει στη διασταύρωση για να αφήσει άλλα οχήματα στην απέναντι λωρίδα να διασχίσουν το δρόμο.

Η μοτοσυκλέτα ερχόταν από πίσω με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το πίσω μέρος του σεντάν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/