Το υπουργείο Τουρισμού αναφέρει ότι ο ξένος τουρισμός αυξήθηκε σχεδόν κατά 5% τον Ιούλιο, μεγάλη αύξηση στις κινεζικές αφίξεις

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 27 Αυγούστου (Reuters) – 

Η Ταϊλάνδη σημείωσε άνοδο 4.72% τον Ιούλιο σε σχέση με πέρυσι, μετά από άνοδο 0.89% στις αφίξεις τουριστών τον Ιούνιο, ανέφερε το υπουργείο Τουρισμού σε επίσημη δήλωση την Τρίτη.

* Τα 3.33 εκατομμύρια τουρίστες τον Ιούλιο ξόδεψαν περίπου 167.3 δισεκατομμύρια μπατ (5.47 δισεκατομμύρια δολάρια), αυξημένα κατά 3.11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

* Οι επισκέπτες από την Κίνα, τη μεγαλύτερη πηγή τουριστών της Ταϊλάνδης, αυξήθηκαν 5.81% τον Ιούλιο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, μετά από πτώση 7.1% τον Ιούνιο.

Το υπουργείο Τουρισμού δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον απολογισμό και τον τρόπο επίτευξης των αριθμών. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν σε μεγάλο βαθμό σκεπτικά σχετικά με την έκθεση.

Πηγή: Υπουργείο Τουρισμού, Reuters

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/