Ο Ταϊλανδός ισχυρίζεται ότι είναι 128 ετών, δείχνει ταϊλανδική ταυτότητα ως απόδειξη

Sitart, Issan

Ένας Ταϊλανδός που ισχυρίζεται ότι είναι 128 ετών αποκάλυψε τα μυστικά της μακροζωίας του σε έναν δημοσιογράφο από το khaosod.co.th το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το δελτίο ταυτότητάς του προσδιορίζει ότι γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Rama V, στις 9 Απριλίου 1891. Αν αληθεύει, αυτό θα τον έκανε όχι μόνο το γηραιότερο εν ζωή άτομο αλλά και το γηραιότερο καταγεγραμμένο ζωντανό άτομο ποτέ.

Ο κ. Orn Parnchompoo και η σύζυγός του, η 70χρονη Song Parnchompoo, έχουν 7 παιδιά και 11 εγγόνια, που ζουν όλοι μαζί στο None Somboon Village της περιφέρειας Sitart, στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Λέει ότι το καθαρό φαγητό και η σωματική άσκηση είναι το μυστικό της μακροζωίας του. Έδειξε τη δύναμή του σκουπίζοντας το ξύλινο σπίτι του και ανεβαίνοντας μια σκάλα, σύμφωνα με την ιστορία του Khao Sod. Ισχυρίστηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του και ότι δεν ήταν ποτέ βαριά άρρωστος ή άρρωστος.

Λέει ότι παρείχε την κατάλληλη τεκμηρίωση και εργασία σε χαρτί στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης που βοηθά στην απόδειξη της ημερομηνίας γέννησής του.

Οι αφίσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει το The Pattaya News, ήταν πολύ δύσπιστες και ισχυρίζονται ότι μπορεί να ήταν απλό να αποκτήσετε μια ταυτότητα που να έχει λανθασμένη ημερομηνία. Αρκετοί άνθρωποι δήλωσαν ότι θα ήταν σχεδόν ιατρικό αδύνατο να φτάσετε τα 128 χρόνια αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι σαφές εάν θα προχωρήσει περαιτέρω έρευνα στους απίστευτους ισχυρισμούς του σύμφωνα με τον Khaosod.

Πηγή: Khaosod , Thaiger.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/