Πεζός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από χτύπημα από μηχανή ταξί στην Πατάγια

Πεζός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από χτύπημα από μηχανή ταξί στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια γυναίκα πεζός τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτυπήθηκε από μηχανή ταξί ενώ διέσχιζε δρόμο στη Νότια Πατάγια χθες το βράδυ.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στις 11:40 μπροστά από τον ναό Chai Mongkon.

Αστυνομία, The Pattaya News και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τη γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών να κείτεται στο δρόμο.

Είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι.

Η μοτοσικλέτα του ταξί, η 34χρονη Vachira Kuasit περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο χωρίς προειδοποίηση και βγήκε τρέχοντας μπροστά του. Δεν κατάφερε να σταματήσει το μηχανάκι, ισχυρίστηκε.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/