Η παραλία Bang Saen γίνεται πράσινη, ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει το θέμα

Η παραλία Bang Saen γίνεται πράσινη, ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει το θέμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Narongchai Khunpluem

Bang Saen:
Η θάλασσα στην παραλία Bang Saen στο Chonburi έχει γίνει πράσινη εξαιτίας μιας άνθισης πλαγκτού.

Ο δήμαρχος του δήμου Tambon Saensuk, Narongchai Khunpluem, δημοσίευσε φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook με το μήνυμα χθες, 25 Αυγούστου 2019, για να ηρεμήσει το κοινό.

«Η παραλία Bang Saen έχει γίνει πράσινη από την περασμένη εβδομάδα λόγω της άνθισης του πλαγκτόν». είπε στους οπαδούς του στο Facebook.

«Φέτος το πλαγκτόν έχει ανθίσει τέσσερις φορές τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Ιούλιο και αυτόν τον μήνα. Αυτό είναι φυσιολογικό.' Συνέχισε.

«Το πλαγκτόν δίνει μια έντονη μυρωδιά αλλά όχι επικίνδυνη. Αναμένεται να επανέλθει στο φυσιολογικό σε λίγες μέρες». Αυτός τελείωσε.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/