Η Αρχή Τουρισμού του Κυβερνήτη της Ταϊλάνδης συναντά τους τοπικούς ηγέτες της Πατάγια για την παράταση των νόμιμων ωρών κλεισίματος της νυχτερινής ζωής - Ειδική Έκθεση

Πατάγια-

Χθες το απόγευμα γύρω στις 3:00 μ.μ. στο Δημαρχείο της Πατάγια, ο διοικητής της Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) συναντήθηκε με την τοπική αστυνομία, τη μετανάστευση, την τουριστική αστυνομία, τα μέσα ενημέρωσης και μια συλλογή τοπικών ιδιοκτητών επιχειρήσεων και εκπροσώπων ομάδων ελέγχου αλκοόλ για να συζητήσουν το πρόταση για παράταση του νόμιμου ωραρίου για τη νυχτερινή ζωή στην Πατάγια.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, ο οποίος εκπροσωπεί την TAT ως κυβερνήτη της, άκουσε όλες τις πλευρές και τις ανησυχίες τους στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε το The Pattaya News. Επισκεπτόταν την Πατάγια εκ μέρους του Υπουργού Τουρισμού και Αθλητισμού, ο οποίος πρότεινε την παράταση του νόμιμου ωραρίου κλεισίματος στα τουριστικά σημεία νυχτερινής ζωής σε ολόκληρη τη χώρα, όπως οι περιοχές Νυχτερινής Ζωής της Μπανγκόκ, Πατάγια, Πουκέτ, Κράμπι κ.λπ.

Οι τρέχουσες νόμιμες ώρες κλεισίματος εξαρτώνται από την περιοχή και στην Πατάγια είναι από τα μεσάνυχτα έως τις 2 π.μ. Η Walking Street έχει γενικά δοθεί μια ανεπίσημη εξαίρεση για να ανοίξει αργότερα. Η πρόταση θα καθιστούσε απολύτως νόμιμη τη νυχτερινή ζωή να παραμείνει ανοιχτή μέχρι την τρέχουσα προτεινόμενη ώρα, τις 4 π.μ.

Η τρέχουσα πρόταση ονομάζεται The Pattaya Model και, εάν είναι επιτυχής, θα επαναληφθεί στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς των χωρών. Θα συνεπαγόταν ειδικές ειδικές εξαιρέσεις ζωνών για να επιτραπούν οι μεταγενέστεροι χρόνοι κλεισίματος, αλλά θα σήμαινε επίσης ότι οι ζώνες θα μπορούσαν να ελεγχθούν.

Ο κυβερνήτης άκουσε τις ανησυχίες των μερών που αντιτίθενται στις μεταγενέστερες ώρες κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών ατυχημάτων, των ναρκωτικών, του εγκλήματος και της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους. Συμφωνήθηκε ότι η ασφάλεια και η ασφάλεια θα είναι μια συνεργασία μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων ψυχαγωγίας και των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου.

Μια αρχική και ανεπίσημη δημοσκόπηση των παρευρισκομένων έδειξε ότι το 80 τοις εκατό των παρευρισκομένων ήθελε παράταση των ωρών και μόνο μια μικρή, αλλά ηχηρή, μειοψηφία ήταν αντίθετη.

Μια δημοσκόπηση στη σελίδα μας στο Facebook από την Pattaya News έδειξε ότι περίπου το 70 τοις εκατό των αναγνωστών μας υποστηρίζει την παράταση των ωρών λήξης, σχεδόν τον ίδιο αριθμό στο Δημαρχείο.

Ο Κυβερνήτης του ΤΑΤ παραδέχτηκε ότι αρκετοί παράγοντες πλήττουν τον τουρισμό, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος του μπατ, της αλλαγής δημογραφικών στοιχείων και της παγκόσμιας οικονομίας, ωστόσο, η Αρχή Τουρισμού δεν έχει τη δυνατότητα να υπαγορεύει οικονομική πολιτική και είναι σε θέση να προχωρήσει μόνο σε ό,τι μπορεί. μέτρα, όπως η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Οι τοπικοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων νυχτερινής διασκέδασης υπολόγισαν ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί αύξηση εσόδων 20% με την παράταση των νόμιμων ωρών λήξης της συνεδρίασης.

Ο Διοικητής του ΤΑΤ θα φέρει τα ευρήματα στο υπουργείο Τουρισμού την επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή, πιστεύει το The Pattaya News ότι, επειδή η πλειονότητα των κορυφαίων αξιωματούχων και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων είναι υπέρ της παράτασης των ωρών νυχτερινής ζωής, το μοντέλο Pattaya πιθανότατα θα μπει τουλάχιστον σε έναν κύκλο δοκιμών στο εγγύς μέλλον.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/