Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association πιστεύει ακράδαντα ότι το μεταγενέστερο νόμιμο κλείσιμο των ωρών νυχτερινής ζωής θα τονώσει τον τουρισμό και την οικονομία, αντιμετωπίζει τις ανησυχίες για την ασφάλεια

Οι φορείς ψυχαγωγίας της Πατάγια είναι βέβαιοι ότι αν η ώρα κλεισίματος είναι 4 π.μ. ή αργότερα, η τοπική οικονομία θα είναι καλύτερη και οι τουρίστες θα είναι πιο χαρούμενοι. Στην πραγματικότητα, ορισμένες τοπικές ομάδες πιέζουν ακόμη και να γίνει η πόλη μια νόμιμη πόλη για πάρτι όλο το 24ωρο.

Ωστόσο, πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην κοινωνική ευθύνη, είπε η ένωση στον τοπικό Τύπο της Pattaya.

Η ένωση, η οποία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό κομμάτι τοπικών ιδιοκτητών νυχτερινής διασκέδασης, πιστεύει ότι η Pattaya Walking Street είναι ένα καλό μοντέλο, καθώς είναι εύκολο να ελεγχθεί. Πιστεύουν ακράδαντα ότι η επέκταση των ωρών κλεισίματος σε όλη την πόλη θα ωφελήσει τον τουρισμό.

Ο Damrongkiet Pinitkan, γραμματέας του Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association, ο οποίος είναι επίσης στέλεχος της παμπ Pattaya Hollywood είπε στον τοπικό Τύπο τα εξής:

«Οι φορείς ψυχαγωγίας είναι ευχαριστημένοι εάν η ώρα κλεισίματος είναι 4 π.μ. σε όλη την πόλη. Ο τουρισμός της Πατάγια θα είναι καλύτερος και η οικονομία θα ωφεληθεί. Ένας τουρίστας σε διακοπές που θέλει να πάει για μια βραδινή έξοδο δεν θέλει να πάει σπίτι και να κοιμηθεί από τα μεσάνυχτα έως τις 2 το πρωί. "

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ομάδες ανθρώπων που δεν συμφωνούν με την ύπαρξη μεταγενέστερων ωρών κλεισίματος ως ολόκληρη πόλη. Πιστεύουν ότι αυτό θα φέρει περισσότερα προβλήματα και εγκληματικότητα.

Αρκετές ομάδες ελέγχου του αλκοόλ έχουν ταχθεί κατά της επέκτασης των ωρών κλεισίματος (και ως εκ τούτου, των ωρών νόμιμης κατανάλωσης αλκοόλ) και ισχυρίζονται ότι οι μεθυσμένοι άνθρωποι μπορούν να προκαλέσουν περισσότερα ατυχήματα, καυγάδες και εγκλήματα που καταλήγουν να κοστίζουν περισσότερο από ό,τι κερδίζεται με το να παραμείνει ανοιχτή μια επιχείρηση αργότερα.

Για την καταπολέμηση αυτού του σημείου, η τοπική ένωση βιομηχανίας ψυχαγωγίας και τουρισμού έχει σκεφτεί 4 μετρήσεις για την πρόληψη πιθανών προβλημάτων και την αντιμετώπιση των ανησυχιών που είναι οι εξής:

  1. Περισσότερα μέτρα ασφαλείας για άτομα κάτω των 20 ετών που εισέρχονται σε νυχτερινά κέντρα και μπαρ.
  2. Η μέτρηση αλκοόλ θα πρέπει να ρυθμίζεται σε κάθε χώρο ψυχαγωγίας, ώστε να περιλαμβάνει πιθανή χρήση αλκοολυτών.
  3. Τα τέλη μεταφοράς θα πρέπει να είναι δίκαια για τους ανθρώπους εκείνη τη στιγμή για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να είναι άμεσα διαθέσιμα.
  4. Οι φορείς ψυχαγωγίας πρέπει να είναι επίσης υπεύθυνοι για την τοπική κοινότητα, όχι απλώς να θέλουν να επωφελούνται μόνο από τις μεταγενέστερες ώρες κλεισίματος.

Ο κυβερνήτης της Ταϊλανδικής Αρχής Τουρισμού επισκέπτεται το Δημαρχείο στην Πατάγια σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, για να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και αντιπάλους και να συζητήσει το θέμα της νόμιμης επέκτασης του ωραρίου κλεισίματος στην Πατάγια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/