Άνδρας πνίγηκε στη δεξαμενή Bang Lamung, οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι είναι κατάρα από μια χρυσή χελώνα

Άνδρας πνίγεται στη δεξαμενή Bang Lamung

Bang Lamung -
Ένας άνδρας πνίγηκε σε μια δεξαμενή στο Nongprue. Η σύζυγός του και οι ντόπιοι πιστεύουν ότι ο θάνατός του μπορεί να συνδέεται με μια μυστηριώδη χελώνα με μαλακό κέλυφος και μια λεγόμενη κατάρα στα χρυσά ζώα.

Ο Αντισυνταγματάρχης Noppadon Raksawong της αστυνομίας Nongprue ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας αγνοείται κοντά στο Chark Nok Reservoir σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία και οι δύτες διάσωσης έφτασαν στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να βρουν το σώμα του άνδρα κάτω από το νερό.

Ο άνδρας αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 36χρονος Kittiphong Soboonma. Στο σώμα του δεν υπήρχαν σημάδια πάλης.

Πιστεύεται ότι πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν ανακτηθεί το σώμα του.

Ο 52χρονος Waraphon Narkkoo που είναι η σύζυγος του κ. Kittiphong είπε στο The Pattaya News ότι πριν από 15 ημέρες είχε πιάσει μια σπάνια χρυσή χελώνα με μαλακό κέλυφος (χελώνα που τσακίζει).

Η οικογένειά του ανησύχησε καθώς υπήρχε ένας άνδρας που είχε πνιγεί αφού είχε πιάσει ένα χρυσό ψάρι σε αυτή τη δεξαμενή πριν. Αρκετές δεισιδαιμονίες στην τοπική κουλτούρα μιλούν κατά της διατήρησης χρυσών ψαριών και ζώων. Του ζήτησαν να απελευθερώσει τη χελώνα που άρπαζε χρυσό.

Χθες το βράδυ, έφερε τη χελώνα με χρυσό μαλακό κέλυφος πίσω στη δεξαμενή. Δεν γύρισε σπίτι.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/