Ο νέος νόμος της Ταϊλάνδης ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον οποίο η αστυνομία δεν μπορεί να κατασχέσει την άδεια οδήγησης

Ταϊλάνδη-

Από τις 20 Σεπτεμβρίου, ένας οδηγός που σταμάτησε για τροχαία παράβαση βάσει του νέου νόμου περί χερσαίας κυκλοφορίας της Ταϊλάνδης δεν μπορεί πλέον να κληθεί να παραδώσει την άδειά του στην αστυνομία.

Ωστόσο, ο νέος νόμος ορίζει ότι οι οδηγοί πρέπει να φέρουν ανά πάσα στιγμή άδεια οδήγησης, φωτοαντίγραφο της άδειας ή ηλεκτρονικές πληροφορίες σχετικά με την άδεια και να μπορούν να τις επιδεικνύουν στην αστυνομία κατόπιν αιτήματος.

Το Thai PBS World αναφέρει ότι η τροχαία θα εξακολουθεί να έχει την εξουσία να επιβάλλει επιτόπου πρόστιμα και όταν ο οδηγός δεν είναι παρών, όπως στην περίπτωση παράνομης στάθμευσης, ένα εισιτήριο μπορεί να μείνει στο όχημα ή να ταχυδρομηθεί στο την εγγεγραμμένη διεύθυνση του ιδιοκτήτη, μαζί με στοιχεία της τροχαίας παράβασης.

Πηγή: Thai PBS World

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδικός κόσμος PBS
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/