Ο λαιμός του οδηγού μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά από κρεμαστά καλώδια στη Naklua

Ο λαιμός του οδηγού μοτοσικλέτας τραυματίστηκε από κρεμαστά καλώδια στο Bang Lamung.

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στον αυχένα από κρεμαστά καλώδια ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στη Naklua το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Χθες, 20 Αυγούστου 2019, ο 39χρονος κ. Sukhonjit Maneenart, ο οποίος είναι τοπικός τουριστικός πράκτορας και οδηγός, αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 17 Αυγούστου 2019, οδηγούσε τη μηχανή του στο Potisan â €“ Οδός Naklua.

Ξαφνικά, ένιωσε έναν οξύ πόνο στο λαιμό του και άκουσε ένα θραύση. Πονούσε δυνατά και κατάφερε να σταματήσει το μηχανάκι του χωρίς ατύχημα. Πέρασε από το σημείο του συμβάντος και βρήκε κρεμαστά καλώδια που έμοιαζαν να έσπασαν όταν τα χτύπησε και ήταν πολύ τυχερός που τα καλώδια δεν είχαν προκαλέσει περαιτέρω ζημιές ή τραυματισμούς.

Πήγε σε τοπικό νοσοκομείο για άμεση βοήθεια. Κάλεσε κάποιον ευθυγραμμισμένο με τις τοπικές αρχές να δώσει απάντηση σε αυτό το επικίνδυνο θέμα.

Ο κ. Sukhonjit πιστεύει ότι εάν κάποια καλώδια είχαν πέσει, θα πρέπει να διορθωθούν αμέσως για να αποφευχθούν μεγάλα ατυχήματα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/