Παρά τις αντιρρήσεις, ο υπουργός Τουρισμού θα προωθήσει την απαλλαγή από την έκδοση βίζας για Κινέζους και Ινδούς τουρίστες

Παρά την κριτική τόσο από τον υπουργό Εξωτερικών της Ταϊλάνδης Don Pramudwinai όσο και από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Prawit Wongsuwan, ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού λέει ότι θα συνεχίσει τα σχέδια για είσοδο χωρίς βίζα για Κινέζους και Ινδούς τουρίστες.

Ο υπουργός Phiphat Ratchakitprakarn σχεδιάζει να υποβάλει την πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα, 20 Αυγούστου, παρά τις ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια και των δύο υπουργών.

Η κίνηση για την αύξηση του αριθμού των τουριστών στην Ταϊλάνδη περιλαμβάνει τη δυνατότητα εισόδου Ινδών και Κινέζων επισκεπτών χωρίς βίζα από την 1η Νοεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, καθώς και την κατάργηση του τέλους βίζας κατά την άφιξη για 19 χώρες, εξαιρουμένων των κατόχων κινεζικών και ινδικών διαβατηρίων.

Πηγή: The Nation

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/