Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με ορόσημο στο Banglamung

Banglamung - Ένας οδηγός μοτοσικλέτας πέθανε στο σημείο μετά από σύγκρουση με ορόσημο στο Nongprue νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο Αντισυνταγματάρχης Noppadon Raksawaong της αστυνομίας Nongprue ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στο Soi Siam Country Club 3 στις 3 το πρωί σήμερα το πρωί. Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasatan έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια κατεστραμμένη μηχανή στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το σώμα του οδηγού μοτοσικλέτας, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 27χρονος Tanawat Wiwatchart. Το Milestone που βρίσκεται κοντά έχει επίσης υποστεί μεγάλες ζημιές.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πίστεψε ότι ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το ορόσημο.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/