Ξεκίνησε έρευνα για επίθεση μαθητή σε σχολείο στην Πατάγια

Ξεκίνησε έρευνα για επίθεση μαθητή σε σχολείο στην Πατάγια

Πατάγια -
Έρευνα διεξάγεται μετά το χτύπημα μιας επτάχρονης μαθήτριας στο κεφάλι της με ραβδί σε σχολείο στην Πατάγια την περασμένη εβδομάδα.

Μια μαθήτρια Prathom Suksa 2, η οποία ονομαζόταν «Jaja», ήταν αναστατωμένη αφού επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο.

Τα μάτια της πρήστηκαν και η μητέρα της, η 26χρονη Nutchanart, την πήγε στο νοσοκομείο πριν αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο δάσκαλος, ο 48χρονος Naruemon Pattanachai, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του κοριτσιού μετά το περιστατικό που ήρθε στο φως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δάσκαλος είπε στους γονείς του κοριτσιού ότι το κορίτσι χτυπήθηκε επειδή αργούσε να υπολογίσει στα μαθηματικά.

Ο διευθυντής του σχολείου λέει ότι έχουν συστήσει επιτροπή για να διερευνήσει το θέμα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης ήταν περίεργα για το θέμα και πολλοί σχολιαστές δήλωσαν ότι αν και το χτύπημα μαθητών είναι αντίθετο με το νόμο, είναι συνηθισμένο στα σχολεία της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/