Δύο πεζοί σκοτώνονται μετά από χτύπημα σεντάν στο Μπανγκλαμούνγκ

Δύο πεζοί σκοτώνονται μετά από χτύπημα σεντάν στο Μπανγκλαμούνγκ

Μπανγκλαμούνγκ -

Δύο πεζοί έχασαν τη ζωή τους όταν χτυπήθηκαν από όχημα κοντά σε πρατήριο καυσίμων πριν από το μεσημέρι στο Banglamung σήμερα.

Η αστυνομία Nongprue ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα κοντά στο σταθμό περιπολίας Susco στην οδό Sai 36 στην υποπεριφέρεια Pong.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άτομα έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα φορτηγό αναποδογυρισμένο στο δρόμο. Εκεί κοντά, βρήκαν ένα όχημα με σοβαρές ζημιές.

Στην άκρη του δρόμου βρήκαν δύο πτώματα που ήταν ο 51χρονος Pakrit Saraisang και ο 43χρονος Rachen Pansri.

Ο οδηγός του σεντάν τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο οδηγός φορτηγού, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ο 46χρονος Nakrit Jampathong, λέει ότι έστριβε στο βενζινάδικο όταν το σεντάν έπεσε στο πλάι του φορτηγού, αναποδογυρίζοντας το.

Στη συνέχεια, το σεντάν χτύπησε δύο πεζούς που περνούσαν από το πάρκινγκ του σταθμού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους στο σημείο.

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για περαιτέρω έρευνα. Δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα ή τις λεπτομέρειες για τον οδηγό σεντάν στο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/