Συνελήφθη χρυσαυγίτης σε μηχανάκι στο Chonburi

Συνελήφθη άρπας χρυσού σε μοτοσικλέτα στο Chonburi, Banglamung –

Ένας άρπας χρυσού σε μια μηχανή στο Nongplalai συνελήφθη χθες στη Νότια Πατάγια. Επικεφαλής της σύλληψης ήταν η αστυνομία του Banglamung, ο επιθεωρητής της έρευνας, αντισυνταγματάρχης Kanchit Teanjam και ο υποεπιθεωρητής της έρευνας, πλοίαρχος Jakkrit Jantakam.

Συνέλαβαν τον ύποπτο, τον 22χρονο Thammasart Kokaew. Η αστυνομία κατέσχεσε ένα χρυσό κολιέ αξίας περίπου 10,000 μπατ. Το θύμα είναι ο 22χρονος Wimonrat Sukpong που είναι πωλητής σε τοπική αγορά.

Ο Αντισυνταγματάρχης Kanchit είπε στο The Pattaya News, «Στις 9 Αυγούστου ο ύποπτος οδηγούσε σε μια μοτοσικλέτα και έπεσε στην ουρά του θύματος, το οποίο οδηγούσε επίσης το δικό του μηχανάκι».

«Ο ύποπτος άρπαξε το χρυσό κολιέ και έφυγε με ταχύτητα. Ελέγξαμε πλάνα CCTV και εντοπίσαμε τον ύποπτο πριν τον συλλάβουμε». Συνέχισε.

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για κλοπή και κρατείται από την αστυνομία της Πατάγια.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/