Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με οδοποιία στην Πατάγια

Πατάγια -
Μια γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε σε μια τρύπα που προκλήθηκε από την κατασκευή υπόγειων καλωδίων στην κεντρική Πατάγια χθες το βράδυ.

Πίστωση βίντεο The Pattaya News

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στις 8:30 μ.μ. μπροστά από το εμπορικό κέντρο Harbour.

Ο τόπος του ατυχήματος cr. Τα Νέα της Πατάγια

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον τραυματία οδηγό, τον 28χρονο Artitaya Wekwaree, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Banglamung.

Η κυρία Wekwaree φορούσε κράνος που την προστατεύει από περαιτέρω τραυματισμούς.

Σε κοντινή απόσταση, η ομάδα διάσωσης βρήκε το κατεστραμμένο μηχανάκι της και μια τρύπα όπου γίνεται η επεξεργασία του δρόμου για υπόγεια καλώδια.

Η εν λόγω τρύπα στο περιστατικό cr. Τα Νέα της Πατάγια.

Ο 34χρονος μάρτυρας Teerapan Littoe είπε σε μια συνέντευξη στο The Pattaya News ότι υπήρξαν πολλά ατυχήματα με μοτοσικλέτες σε αυτήν την περιοχή.

Μετά από αυτό το ατύχημα, ένα φύλλο σιδήρου έχει τοποθετηθεί πάνω από την τρύπα περιμένοντας να στερεωθεί σωστά.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/