Γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη επειδή διευθύνει ένα μπαρ που φέρεται να προσέφερε πορνεία ανηλίκων το 2017

Τσονμπούρι-

Φωτογραφία: Daily News

Η Daily News ανέφερε ότι η αστυνομία της Ταϊλάνδης εξέδωσε ένταλμα σε μια 31χρονη που διατηρούσε ένα μπαρ που πρόσφερε ανήλικα κορίτσια για σεξ στην Πατάγια.

Ο Sudarat Leelabut ή Nanthachai, 31 ετών, γνωστός ως "Orm" συνελήφθη σε ένα εστιατόριο στο Nong Prue, στο Chonburi αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή της τον Ιούλιο του 2017 με την κατηγορία ότι πρόσφερε σε κορίτσια άνω των 15 και κάτω των 18 ετών για σεξ και διευθύνει ένα ίδρυμα που απασχολούσε ανήλικες εργαζόμενες του σεξ.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι διατηρούσε ένα γνωστό μπαρ στην Πατάγια σε μια δημοφιλή περιοχή μπαρ από το 2014.

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με την εγγύηση της που επέστρεψε το 2017, αλλά οι εισαγγελείς αποφάσισαν αργότερα να ασκήσουν τις κατηγορίες που κατονομάζονταν στο ένταλμα.

Έκτοτε βρισκόταν σε φυγή, αλλά τέθηκε υπό κράτηση το Σάββατο μετά τη σύλληψή της στο εστιατόριο μετά από ανώνυμη πληροφορία στην τοπική αστυνομία.

ΠΗΓΉΚαθημερινά νέα/Ταϊλανδική Βίζα
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/