Οι κάτοικοι της Πατάγια ενώνονται για να καθαρίσουν την πόλη για την Ημέρα της Μητέρας

Πατάγια –

Για να τιμήσουν σήμερα τα γενέθλια της Βασιλικής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Μητέρας, πολλοί κάτοικοι της περιοχής προσφέρθηκαν εθελοντικά να ενωθούν για να καθαρίσουν πολλούς δημόσιους χώρους γύρω από την Πατάγια σήμερα το απόγευμα.

Τα γενέθλιά της είναι τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, που είναι επίσης η γιορτή της μητέρας της Ταϊλάνδης.

Πολλοί από τους πωλητές της παραλίας της Πατάγια, τους εργαζόμενους στο μασάζ, τους ψαράδες και τον Σύνδεσμο Ιστιοσανίδας της Ταϊλάνδης (WATH) συμμετείχαν στον καθαρισμό σήμερα στην παραλία Πατάγια και κατά μήκος της Beach Road και του Jomtien.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που τράβηξαν οι δημοσιογράφοι της Pattaya News σήμερα το απόγευμα.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/