Οι κάτοικοι της Πατάγια ενώνονται για να καθαρίσουν την πόλη για την Ημέρα της Μητέρας

Πατάγια –

Για να τιμήσουν σήμερα τα γενέθλια της Βασιλικής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Μητέρας, πολλοί κάτοικοι της περιοχής προσφέρθηκαν εθελοντικά να ενωθούν για να καθαρίσουν πολλούς δημόσιους χώρους γύρω από την Πατάγια σήμερα το απόγευμα.

Τα γενέθλιά της είναι τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, που είναι επίσης η γιορτή της μητέρας της Ταϊλάνδης.

Πολλοί άνθρωποι από πωλητές παραλιών Pattaya, εργαζόμενους σε μασάζ, ψαράδες και την Ένωση Ιστιοσανίδας της Ταϊλάνδης (WATH) συμμετείχαν στον καθαρισμό σήμερα στην παραλία Pattaya και κατά μήκος του Beach Road και του Jomtien.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που τράβηξαν οι δημοσιογράφοι της Pattaya News σήμερα το απόγευμα.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/