Ο τρανς Εθνικός του Λάος συνελήφθη μετά από κλοπή χρυσού κολιέ από Ινδό τουρίστα

Ο τρανς Εθνικός του Λάος συνελήφθη μετά από κλοπή χρυσού κολιέ από Ινδό τουρίστα

Πατάγια -
Ένας τρανς υπήκοος του Λάος που έκλεψε ένα χρυσό κολιέ από Ινδό τουρίστα την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη σήμερα το απόγευμα, 9 Αυγούστου 2019.

Ο 37χρονος Ινδός τουρίστας κ. Aman Preet Bagga, δήλωσε στην αστυνομία και στο The Pattaya News σε μια συνέντευξη που δημοσιεύσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν έξω για μια βόλτα με φίλους στις 2 τα ξημερώματα στη Βόρεια Πατάγια όταν τους πλησίασαν. από τρία άτομα που πίστευε ότι ήταν τρανς.

Σήμερα, ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Pongpan Wongmaneethet και ο αντισυνταγματάρχης Piyapong Annsan της τουριστικής αστυνομίας της Pattaya συνέλαβαν τον 29χρονο Konkam 'Kai' Jantajorn, έναν τρανς υπήκοο Λάος.

Το ένταλμα σύλληψης είναι για «ληστεία τη νύχτα».

Ο αντισυνταγματάρχης Piyapong είπε στο The Pattaya News, «Ελέγξαμε πλάνα CCTV κοντά και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν τρεις ύποπτοι συνολικά. Και οι τρεις είναι τρανσέξουαλ».

«Δύο άλλοι ύποπτοι είναι ο 23χρονος Eakkachai «Face» Kaangkun και ο 24χρονος Eakkapan «Grace» Pusasai. Και οι τρεις έχουν προηγούμενο ποινικό μητρώο. », δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Piyapong.

«Σε αυτό το στάδιο, συλλάβαμε έναν από αυτούς σε ένα δωμάτιο στην Πατάγια, ενώ άλλοι δύο έχουν δραπετεύσει». Συνέχισε.

Η Konkam είπε στην αστυνομία ότι εργαζόταν σε ένα μπαρ στην περιοχή. Εκείνη την ημέρα (1η Αυγούστου), οι δύο άλλοι τρανς φίλοι της την έπεισαν να συμμετάσχει στην κλοπή ενός χρυσού περιδέραιου από τον κύριο Μπάγκα. Πήραν 3,000 μπατ ο καθένας από την κλοπή σύμφωνα με την ίδια.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο υπόπτων προκειμένου να δικαστούν.

 

#thepattayanews #τπνθαι

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/