Ο υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης ασχολείται με τη διπλή τιμολόγηση για τους ξένους, λέει ότι θα πρέπει να είναι ίδια με την τιμολόγηση της Ταϊλάνδης

Φωτογραφία Αρχείου, Υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

Μπανγκόκ

Η Ταϊλάνδη μπορεί να βλέπει την αρχή του τέλους σε ένα θέμα που εξοργίζει πολλούς επισκέπτες και κατοίκους στο βασίλειο, με διπλή τιμολόγηση για ξένους και τουρίστες.

Ο νέος υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης Pipat Ratchakitprakarn μίλησε σε Ταϊλανδούς δημοσιογράφους σήμερα το πρωί, 6 Αυγούστου 2019, για το τι πρέπει να γίνει για να τονωθεί ειδικά ο τουριστικός τομέας.

Είπε ότι οι τιμές για τους Ταϊλανδούς και τους τουρίστες σε ιστορικά μνημεία και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς όπως τα ερείπια του Σουκοτάι και της Αγιουτχάγια θα πρέπει να είναι ίδιες. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εάν θα καθιέρωσε πραγματικά ένα σχέδιο για να το αντιμετωπίσει ή να λάβει κάποια ενέργεια ή αν εξέφραζε προσωπική άποψη σχετικά με την τιμολόγηση.

Μίλησε επίσης για πολλά θέματα που ήταν σημαντικά για αυτόν, τα οποία περιλαμβάνουν:

– Διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις όπως ο αγώνας μοτοσικλετών Moto GP στο Buriram. Είπε ότι η φιλοξενία διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων όχι μόνο φέρνει επισκέπτες, αλλά παρουσιάζει τη χώρα στους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους. Η Pattaya εργάζεται συγκεκριμένα για να γίνει μια αθλητική πόλη. Είπε ότι όσοι έρχονται με τους αθλητές, όπως οικογένεια, φίλοι, προπονητές κ.λπ. ξοδεύουν αρκετά και σε τουριστικά αξιοθέατα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ. Η φιλοξενία E-Sports θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή ιδέα, είπε, καθώς η Ταϊλάνδη έχει γίνει κεντρικό στοιχείο για τα E-Sports τα τελευταία χρόνια.

-Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για τον ιατρικό τουρισμό, καθώς δεν ήταν μόνο οι άρρωστοι που θα έρχονταν στην Ταϊλάνδη, αλλά οι οικογένειες και οι φίλοι τους που έμεναν σε ξενοδοχεία, πήγαιναν σε εστιατόρια και επισκέπτονταν τουριστικά αξιοθέατα, δήλωσε ο Pipat.

-Η φροντίδα για την ευημερία των τουριστών ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητά του, είπε, με την ασφάλεια των επισκεπτών στην κορυφή της λίστας του. Σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης και το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας για την εκπαίδευση εθελοντών για να διασφαλιστεί αυτό.

-Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι επίσης σημαντικά με την ανάγκη διατήρησης της φυσικής ομορφιάς της Ταϊλάνδης και περιορισμού της χρήσης πλαστικών. Έθεσε στόχο μείωσης των πλαστικών κατά 50%.

-Οι διαδικτυακές εφαρμογές πρέπει επίσης να ενημερωθούν, να βελτιωθούν και να είναι έτοιμες για χρήση κατά προτεραιότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η Ταϊλάνδη συμβαδίζει με τη σύγχρονη τεχνολογία που σχετίζεται με τον τουρισμό.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉSanook, Thaivisa, Επιμέλεια Adam Judd
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/