Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά καθώς μεθυσμένος οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε πάνω σε πολλά άλλα αυτοκίνητα στην Πατάγια

Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά καθώς ένας μεθυσμένος οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματός του στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί. Ζημιές έχουν υποστεί και άλλα τρία οχήματα.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στις 3 π.μ. σήμερα το πρωί στην οδό Pattaya Sai 3 στη Βόρεια Πατάγια. Αστυνομία και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τον 37χρονο Chanon Peechanon που είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Σε κοντινή απόσταση, η Αστυνομία εντόπισε τρία κατεστραμμένα οχήματα. Ένας από τους οδηγούς, ο 24χρονος Termchock Tangjaroenkitskun, ήταν πολύ μεθυσμένος. Δεν τραυματίστηκε.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. Tangjaroenkitskun συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα στην απέναντι λωρίδα. Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και έκανε αλκοτέστ στον οδηγό για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Βγήκε θετικός και συνελήφθη στο σημείο.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/