Ο Ταϊλάνδης κερδίζει τη λαχειοφόρο αγορά χρησιμοποιώντας τον αριθμό που βρέθηκε στη σκηνή θανάτου ενός ξένου «μεγάλου ποδηλάτη» στο Ban Chang

Τα αποτελέσματα της κυβερνητικής εθνικής λαχειοφόρου αγοράς βγήκαν χθες, και όπως θα συνέβαιναν πολλοί Ταϊλανδοί, ένας απόκοσμος αριθμός εμφανίστηκε στη σκηνή θανάτου ενός ξένου Big Biker και μιας νεαρής Ταϊλανδέζικης κοπέλας στο Μπαν Τσανγκ στις 23 Ιουνίου 2019 .

Κέρδισε μεγάλα ποσά για πολλούς ανθρώπους ο διψήφιος αριθμός «58».

Μετά τον θάνατο μιας Βορειοαμερικανίδας και μιας Ταϊλανδέζικης κοπέλας στο Μπαν Τσανγκ στις 23 Ιουλίου 2019, σε μεγάλο ατύχημα με ποδήλατο, Η Thaivisa έτρεξε μια ιστορία που είπε ότι οι ντόπιοι ήταν πεπεισμένοι ότι ένα πνεύμα που δεν ανταποκρίθηκε ονομαζόταν «Tua Tai Tua Τότε» ήταν σε λειτουργία. (Πιστωτική Ταϊλανδική Βίζα)

Το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τζόζεφ, 49 ετών και στη Νάντα, 19 ετών, συνέβη στο ίδιο σημείο με τον θάνατο ενός άλλου ποδηλάτη λίγο νωρίτερα.

Στο ατύχημα στις 23, τα σώματα των θυμάτων κάλυπταν οδικές σημάνσεις με αριθμό 58 και 18, ανέφερε ο Sanook.

Οι Ταϊλανδοί είπαν ότι ένας ή και οι δύο από τους αριθμούς ήταν αναπόφευκτο να εμφανιστούν, αλλά οι περισσότερες ξένες αφίσες κατέρριψαν όλη την πρόταση των αλκοολούχων ποτών και των αριθμών της λοταρίας. Το νόμιζαν ότι ήταν τρελό.

Κάποιος αποκάλεσε την Ταϊλάνδη «Το κέντρο της βλακείας» και ένας άλλος είπε ότι ήταν «σκουπίδι και άρρωστο» να χρησιμοποιείς αριθμούς για να παίξεις το λαχείο με αυτόν τον τρόπο.

Δεν συμφώνησαν όλοι, αλλά τώρα πολλοί Ταϊλανδοί έχουν κερδίσει με τον αριθμό 58.

Ο Sanook είπε ότι οι τρίχες στο πίσω μέρος του λαιμού της Ταϊλάνδης σηκώθηκαν όταν ανακοινώθηκαν οι αριθμοί του κρατικού λαχείου στην κλήρωση της 1ης Αυγούστου.

Οι Thai's στα Social Media χρησιμοποίησαν την εκδήλωση για να πουν ότι οι αλλοδαποί που δεν πίστευαν ότι το πνεύμα λειτουργούσε τώρα αποδείχτηκε ότι έκαναν λάθος.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/