Οι κάτοικοι και οι τουρίστες συνεχίζουν να παραπονιούνται για την προβλήτα Μπαλί Χάι - αυτή τη φορά, το ερειπωμένο «νέο» σιντριβάνι

Bali Hai Pier-

Οι ντόπιοι στην Πατάγια διαμαρτυρήθηκαν για ένα σιντριβάνι που χορεύει στην προβλήτα Bali Hai στην Πατάγια αφού σταμάτησε να λειτουργεί.

Εδώ είναι μια φωτογραφία του σιντριβανιού σε καλύτερες μέρες:

Οι ντόπιοι ζήτησαν από τους αξιωματούχους της πόλης και του Μπαλί Χάι να λάβουν μέτρα για το ερειπωμένο σιντριβάνι. Αυτό το χορευτικό σιντριβάνι έχει εντυπωσιάσει τους τουρίστες στην προβλήτα Μπαλί Χάι στο παρελθόν ως νέο ορόσημο στην Πατάγια, ωστόσο, σε λιγότερο από ένα χρόνο έγινε ανενεργό και εγκαταλελειμμένο λόγω έλλειψης προληπτικής συντήρησης.

Το χορευτικό σιντριβάνι είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για δύο παραστάσεις την ημέρα, μία το πρωί από τις 7:30 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. και μία το βράδυ από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Τώρα, οι παραστάσεις έχουν σταματήσει καθώς πολλά μέρη έχουν σπάσει στο σιντριβάνι και αποτελούν επίσης κίνδυνο για την ασφάλεια. Οι ντόπιοι ελπίζουν ότι επισημαίνοντας αυτό το ζήτημα στον τοπικό Τύπο, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News, οι αρχές θα αναλάβουν δράση και θα διορθώσουν το πρόβλημα.

Δείτε πώς φαίνεται σήμερα:

Αυτό έρχεται μετά από πολλαπλές καταγγελίες και επισημάνσεις από τον τοπικό Τύπο, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News, σχετικά με την κατάσταση του πεζόδρομου που είναι επίσης λιγότερο από ένα χρόνο.

Εδώ είναι ο πεζόδρομος σήμερα:

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/