Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Τσονμπούρι

Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Τσονμπούρι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Chonburi Local News

Chonburi – Ένας οδηγός μοτοσικλέτας πέθανε μετά από σύγκρουση με ένα σεντάν νωρίς σήμερα το πρωί, 26 Ιουλίου 2019 στο Chonburi.

Η αστυνομία Hua Yai ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον δρόμο No 331 (Nakhon Ratchasima – Sattahip Road) στο Banglamung.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawangboriboon Thammasatan έφτασαν στο σημείο. Στο δρόμο βρέθηκε πτώμα άγνωστου Ταϊλανδού.

Εκεί κοντά βρήκαν ένα χαλασμένο μηχανάκι. Στην άκρη του δρόμου, σε ένα χαντάκι, βρήκαν ένα σεντάν του οποίου η γυναίκα οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ο οδηγός του σεντάν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και δεν υπήρχε αρκετό φως στην περιοχή. Στη συνέχεια το σεντάν συγκρούστηκε με το μηχανάκι.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγές: Chonburi Local News

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/