Άραβες τουρίστες συνελήφθησαν για αγώνες μοτοσικλετών στη Νότια Πατάγια

Άραβες τουρίστες συνελήφθησαν για αγώνες μοτοσικλετών στην Πατάγια-Βίντεο

Πατάγια-

Μετά τα μεσάνυχτα, 23 Ιουλίου 2019, η αστυνομία της Pattaya και η Τροχαία κατέβηκαν στο Soi Yensabai κοντά στο Walking Street και το Soi Vc στην Πατάγια.

Η επιδρομή έγινε μετά από πολυάριθμες καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, όπου αναφέρθηκαν ότι μεγάλες ομάδες νεαρών Αράβων αγωνίζονται και οδηγούν μοτοσικλέτες επικίνδυνα στην περιοχή.

Η αστυνομία συνέλαβε πολλούς από αυτούς που τροποποίησαν τα ποδήλατά τους. Τα περισσότερα από τα ποδήλατα είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Τα μηχανάκια αυτά κατασχέθηκαν.

Η αστυνομία της Πατάγια δηλώνει ότι οι επιδρομές και η καταστολή σε αγωνιστικά και προσαρμοσμένα ποδήλατα θα συνεχιστούν.

Η αστυνομία της Πατάγια ανέφερε επίσης ότι οι χειριστές ενοικίασης μοτοσικλετών πρέπει να ελέγχουν τους τουρίστες εάν έχουν άδεια οδήγησης ή όχι. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι περισσότεροι από τους τουρίστες που βρέθηκαν σε τροχαία ατυχήματα δεν έχουν άδεια οδήγησης.

Σύμφωνα με το νόμο, εάν οι φορείς εκμετάλλευσης ενοικίασης οχημάτων επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να νοικιάζει μοτοσικλέτες χωρίς άδεια οδήγησης, θα τους επιβληθεί πρόστιμο έως και 2,000 μπατ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/