Η παραλία Dongtan στο Jomtien έχει πλέον ανοιγόμενα οχήματα, γραμμές κυκλοφορίας

ΠΑΤΑΓΙΑ:–

Αναφέραμε πριν από μερικούς μήνες εδώ στο The Pattaya ειδήσεις σχετικά με τους κατοίκους της περιοχής που ανησυχούν για την έλλειψη ανωμαλιών ταχύτητας στην παραλία Jomtien και μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα που τρέχουν στο δρόμο κατά μήκος της παραλίας αργά το βράδυ.

Η πόλη άκουσε και τις τελευταίες μέρες ανταποκρίθηκε.

Η Pattaya εγκατέστησε αναγωγούς ταχύτητας και ζωγράφισε τις γραμμές κυκλοφορίας στην παραλία Dongtan για να ενισχύσει την ασφάλεια και ως απάντηση στις προαναφερθείσες καταγγελίες.

Ενώ απαγορεύονται τα οχήματα από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τα αυτοκίνητα περνούν με ταχύτητα στην περιοχή τα βράδια, δημιουργώντας κινδύνους για παραθαλάσσιους και τζόκερ.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/