Αξιωματούχοι του Δημαρχείου επισκέπτονται το Μπαλί Χάι μετά τη συμπλοκή των φορέων των μέσων μαζικής μεταφοράς

Πατάγια-

Αξιωματούχοι δήλωσαν στο The Pattaya News σήμερα, 22 Ιουλίου 2019, ότι οι επιχειρήσεις δημόσιων συγκοινωνιών μπορούν να μεταφέρουν και να αποβιβάζουν επιβάτες μόνο στην προβλήτα του Μπαλί Χάι, αλλά δεν τους επιτρέπεται να σταθμεύουν για παρατεταμένες χρονικές περιόδους ή να δημιουργούν στάσεις ταξί.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα βίντεο που τραβήχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τους χειριστές των μέσων μαζικής μεταφοράς να μπαίνουν σε μια σύντομη σωματική και λεκτική συμπλοκή στο χώρο στάθμευσης της προβλήτας του Μπαλί Χάι, φέροντας να διαπληκτίζονται για πιθανούς πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία εδώ:

Η προβλήτα του Μπαλί Χάι τσακώνονται μεταξύ των φορέων των δημόσιων συγκοινωνιών, το Δημαρχείο λέει ότι σχεδιάστε και διορθώστε την ερχόμενη

Σήμερα το πρωί, υπάλληλοι επιθεώρησαν την προβλήτα μετά το θέμα. Δήλωσαν ότι δεν υπάρχει άδεια που να επιτρέπει στους χειριστές να σταθμεύουν και να εγκαθιστούν στάσεις ταξί ή να επιχειρούν να βρουν πελάτες στο πάρκινγκ και ότι δεν θα γίνει ανεκτή.

Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι εάν ένας οδηγός ταξί πιστεύει ότι έχει την άδεια ή την εξουσιοδότηση να ιδρύσει στάση ταξί, μπορεί να παρουσιάσει αυτές τις πληροφορίες στο Δημαρχείο, ωστόσο, είναι πολύ βέβαιος ότι δεν υπάρχει άδεια.

Οι αξιωματούχοι μίλησαν επίσης με στελέχη της προβλήτας του Μπαλί Χάι και κατέστησαν σαφές ότι είναι δική τους ευθύνη να παρακολουθούν την περιοχή και να διασφαλίζουν ότι οι οδηγοί ταξί δεν θα μετατρέψουν ξανά την περιοχή σε παράνομη πιάτσα ταξί.

Οι αρχές μίλησαν επίσης απευθείας με πολλούς οδηγούς ταξί και εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην περιοχή για να διασφαλίσουν ότι κατανοούν ότι η πολιτική και ότι θα εφαρμοστεί.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/