19χρονος ντόπιος Ταϊλανδός σκοτώθηκε μετά από τροχαίο σε τροχαίο (Βίντεο)

Μπανγκλαμούνγκ – Ένας 19χρονος Ταϊλανδός έχασε τη ζωή του μετά από πτώση φορτηγού σε ατύχημα τριών οχημάτων.

Η αστυνομία Huay Yai στο Chonburi ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στην οδό Sak Ngaew χθες το απόγευμα, 21 Ιουλίου 2019.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν δύο μοτοσικλέτες που είχαν υποστεί ζημιά, μια Yamaha και μια Honda, καθώς και ένα φορτηγό που είχε υποστεί ελαφρά ζημιά.

Ο 19χρονος ντόπιος μαθητής Chonlasit Suksamran, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας Honda, πέθανε στη σκηνή κάτω από τον τροχό του φορτηγού.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας της Yamaha δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ταξίδευε με τη σύζυγό του στη δουλειά. Δήλωσε ότι όταν προσπαθούσε να στρίψει αριστερά σε μικρότερο δρόμο, το μηχανάκι Honda προσπάθησε να τους προσπεράσει.

Οι μοτοσικλέτες τους συγκρούστηκαν σύμφωνα με τον οδηγό της Yamaha και ο κ. Σουκσαμράν πετάχτηκε από τη μηχανή του και στο δρόμο όπου τον πέτυχε το φορτηγό.

Ο οδηγός του ποδηλάτου Yamaha και η σύζυγός του, η οποία δεν κατονομάστηκε στα μέσα ενημέρωσης, δεν τραυματίστηκαν.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί η ακριβής βλάβη και η αιτία.

Το παρακάτω βίντεο μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές.

https://web.facebook.com/thepattayanewsthai/videos/483884722373549/?t=9

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/