Κλέφτης κλέβει μηχανάκι, αφήνει πίσω του ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του με το ποδήλατο ενώ ψώνιζε οικογένεια

Πατάγια-

ΠΑΤΑΓΙΑ: – Ένας κλέφτης έκλεψε το μηχανάκι μιας μητέρας από την Πατάγια, αλλά άφησε πίσω του ένα μάθημα ανατροφής για τη γυναίκα που άφησε το μικρό της μόνο στο δίτροχο.

Η Apichaya Kedklai, 23 ετών, και η μητέρα της Sukanya, 49, πήγαν στην αστυνομία στις 16 Ιουλίου για να αναφέρουν ότι κάποιος είχε πάρει τη μαύρη Yamaha Fino της αφού έβγαλε τη 2χρονη κόρη της από το κάθισμα.

Η μητέρα παραδέχτηκε ότι είχε αφήσει το μικρό παιδί μόνο του στο ποδήλατο, με το κλειδί στην ανάφλεξη, ενώ εκείνη και η μητέρα της ψώνιζαν στο περίπτερο Noy Fresh Vegetable στην αγορά Rattanakorn στο Soi Khao Talo στις 16 Ιουλίου. Ισχυρίστηκαν ότι ήταν μόνο έφυγε για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι γυναίκες ισχυρίστηκαν επίσης ότι βιάζονταν αλλά παρακολουθούσαν το παιδί. Ισχυρίστηκαν ότι απομάκρυναν το βλέμμα τους για ένα μόνο λεπτό και ξαφνικά η μικρή Nada στεκόταν δίπλα τους και το ποδήλατο είχε φύγει.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και ελέγχει το CCTV στην περιοχή.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗμερήσιο ταχυδρομείο
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/