Η Pattaya σχεδιάζει να επισκευάσει την παραμελημένη γέφυρα στο Koh Larn, ωστόσο όχι μέχρι τον επόμενο χρόνο

KOH LARN:–Η Pattaya σχεδιάζει να επισκευάσει την παραμελημένη γέφυρα Tien Beach του Koh Larn, αλλά όχι μέχρι τον επόμενο χρόνο.

Ο αντιδήμαρχος Ronakit Ekasingh είπε στις 15 Ιουλίου ότι έχει ζητηθεί προϋπολογισμός 4.5 εκατομμυρίων μπατ για το 2020 για να επισκευαστεί η γέφυρα που οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι είναι κοντά στην κατάρρευση.

Οι ντόπιοι στην τρίτη πιο δημοφιλή παραλία του νησιού είπαν ότι δεν υπήρχαν φώτα στη γέφυρα για μια δεκαετία και τώρα η παραμέληση έχει προκαλέσει την υποβάθμιση της ίδιας της βάσης της γέφυρας ύψους τεσσάρων μέτρων πάνω από μια ακτογραμμή βράχων.

Περίπου το ήμισυ του ανοίγματος των 500 μέτρων δεν έχει κιγκλίδωμα, οι χαλύβδινοι στύλοι και τα θεμέλια είναι σκουριασμένα και λείπουν διάφορα μέρη και αρμοί. Η γέφυρα μπορεί να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή, φοβούνται οι κάτοικοι.

Οι μηχανικοί του Δημαρχείου έχουν ήδη σχέδια για μια ανακαινισμένη γέφυρα. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πατάγια θα αποφασίσει εάν θα εγκρίνει τις δαπάνες στις 5 Αυγούστου.

 

Εγγραφή
ΠΗΓΉΚαθημερινή αλληλογραφία/Ταϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/