Τρεις Ταϊλανδοί άνδρες συνελήφθησαν στην Πατάγια για τσίμπημα ναρκωτικών με μεγάλη ποσότητα Yabba και Crystal Meth

Πατάγια-

Η αστυνομία της πόλης Pattaya, με επικεφαλής τον αρχηγό της αστυνομίας της Pattaya, αντισυνταγματάρχη Prawit Chooseng, ανακοίνωσε τη σύλληψη τριών υπηκόων της Ταϊλάνδης σήμερα το απόγευμα σε μια σύλληψη που σχετίζεται με εμπορία ναρκωτικών.

Οι τρεις άνδρες, ο κ. Thada Komomal 29 ετών, ο κ. Noppol Tidchankot, 23 ετών και ο κ. Golf Norasak, 35, συνελήφθησαν αφού ένας μυστικός πληροφοριοδότης κανόνισε μια αγορά από τους τρεις άνδρες σε ένα τοπικό πάρκινγκ. Επιπλέον, η αστυνομία συνέλαβε και τα οχήματα των ανδρών που εμπλέκονταν στη διαπραγμάτευση ναρκωτικών.

Οι τρεις άνδρες φέρεται να πουλούσαν σε ντόπιους και τουρίστες της περιοχής εδώ και αρκετό καιρό και είχαν εκτεταμένο δίκτυο ναρκωτικών σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον εγκέφαλο της επιχείρησης και εργάζεται για την ταυτοποίηση του ατόμου.

Συνολικά 832 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 6700 χάπια yabba (μια εκδοχή μεθαμφεταμίνης σε χάπι) ελήφθησαν σε αυτό το μπούστο.

Και οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν σημαντικό χρόνο στη φυλακή της Ταϊλάνδης.

Ο Αντισυνταγματάρχης Chooseng δήλωσε ότι τουλάχιστον ένας από τους άνδρες, ο κ. Norasak, έχει δύο προηγούμενα αδικήματα διακίνησης ναρκωτικών το 2006 και το 2012 και αυτή δεν είναι η πρώτη του σύγκρουση με το νόμο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/