Οι οδηγοί λεωφορείων Baht έλαβαν σχέδιο 14 βημάτων, αυστηρές προειδοποιήσεις, από τον νέο επικεφαλής της ένωσης Baht Bus

Τσον Μπούρι-

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο νέος επικεφαλής της ένωσης λεωφορείων της πόλης, κ. Tawat Pheuakbunnark, παρουσίασε ένα σχέδιο δεκατεσσάρων βημάτων για βελτιωμένη ικανοποίηση πελατών και εξυπηρέτηση στην περιοχή.

Η συνάντηση ακολουθεί τους ισχυρισμούς ενός κορεάτη ποπ σταρ για υπερβολική χρέωση, οι οποίες ο κ. Tawat δήλωσε ότι ήταν ψευδείς μετά από εξέταση του CCTV σε μεταγενέστερη συνέντευξη. Ωστόσο, ανεξάρτητα από αυτό, ο κ. Ταουάτ, με πολλούς αστυνομικούς της τροχαίας και τουριστικής παρουσίας, φροντίζει οι οδηγοί του να τηρούν τους κανόνες.

Επιπλέον, ένας οδηγός λεωφορείου μπατ αποκοιμήθηκε και έπεσε πάνω σε ένα ραφείο την προηγούμενη εβδομάδα, τραυματίζοντας δύο τουρίστες που οδήγησαν σε αυτή τη συνάντηση.

Οι κανόνες είναι οι εξής:

1. Ντυθείτε επαγγελματικά και φοράτε τη σωστή στολή σας ανά πάσα στιγμή.

2. Βεβαιωθείτε ότι εμφανίζετε τις χρεώσεις, τα στοιχεία του οδηγού και τις διαδρομές σε ορατή τοποθεσία για να τα βλέπουν εύκολα όλοι.

3. Πηγαίνετε τους επιβάτες όπου θέλουν να πάνε, φυσικά.

4. Μην ξεσκίζεις κανέναν.

5. Μην επιδεικνύετε κακούς τρόπους.

6. Μην παρκάρετε παράνομα.

7. Μην επιτίθεται σε αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων της τροχαίας και του δημαρχείου.

8. Μην πίνετε αλκοόλ ή ναρκωτικά.

9. Μην οδηγείτε με τρομακτικό τρόπο.

10. Μην επιτεθείτε στους επιβάτες ή μην κλέψετε τα υπάρχοντά τους.

11. Σταματήστε μόνο σε καθορισμένες στάσεις.

12. Να τηρείτε τους κανόνες και τους χρόνους της κατάταξης.

13. Μην ασχολείστε με ναρκωτικά και μην τα κατέχετε.

14. Μην τσακώνεσαι και βρίζεις.

Ο κ. Tawat φέρεται να είπε ότι θα επιβάλλονται πρόστιμα 100 – 500 μπατ σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες.

Επιπλέον, θα υπήρχαν επταήμερες αναστολές και ακόμη και ολικές απαγορεύσεις από την Πατάγια.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉSophon Cable, Thaivisa.
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/