Η θαλάσσια χελώνα που απειλείται με εξαφάνιση βρέθηκε νεκρή στην παραλία Rayong, η τέταρτη νεκρή χελώνα στην περιοχή μέσα σε ένα μήνα

Rayong-

Μια δερμάτινη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή με πλαστικό στο στομάχι της και ένα πτερύγιο που λείπει στην παραλία Rayong σήμερα το πρωί, 12 Ιουλίου 2019.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) αναφέρει ότι ειδοποιήθηκαν από ντόπιους ότι μια μεγάλη νεκρή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε σε μια παραλία στο Rayong.

Η δερμάτινη θαλάσσια χελώνα πιστεύεται ότι είναι περίπου 10 ετών. Έχει πλάτος 79 εκατοστά και μήκος 123 εκατοστά.

Δεν βρέθηκε κανένα μικροτσίπ σε αυτό, το οποίο χρησιμοποιούνται συνήθως για την παρακολούθηση πολλών θαλάσσιων χελωνών που απειλούνται με εξαφάνιση στην περιοχή.

Το δεξί μπροστινό του πτερύγιο έλειπε και στο σώμα του βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα. Πιστεύεται ότι η χελώνα σκοτώθηκε από προπέλα βάρκας.

Ωστόσο, η αυτοψία δείχνει ότι κάποιο πλαστικό βρέθηκε και μέσα στο έντερο της χελώνας.

ΦΩΤΟ: DMCR

ΠΗΓΉDMCR
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/