Γάλλος ομογενής τραυματίστηκε σε σύγκρουση με σταθμευμένο αυτοκίνητο σε τοπικό συγκρότημα κατοικιών

Πατάγια

Ένας 67χρονος Γάλλος ομογενής, ο κ. Jean Paul, τραυματίστηκε σοβαρά νωρίς το πρωί, 9 Ιουλίου 2019, όταν έπεσε με τη μηχανή του σε σταθμευμένο όχημα κοντά στο σπίτι του στο Choke Chai Housing Estate.

Το όχημα στο οποίο έπεσε αγοράστηκε πρόσφατα μόλις πριν από μια εβδομάδα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Οι τοπικοί συνεργάτες του ιδρύματος διάσωσης έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Τελικά σταθεροποιήθηκε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι η περιοχή ήταν άσχημα φωτισμένη και ο κ. Πολ έχει προβλήματα όρασης και αυτό πιθανότατα συνέβαλε στο περιστατικό.

Πηγή: Ruksiam news.

 

ΠΗΓΉraksiam νέα
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/