Η αστυνομία συλλαμβάνει και πρόστιμο πολλούς νεαρούς Άραβες υπηκόους για αγώνες μοτοσικλετών στην Πατάγια

Πατάγια-

Νωρίς σήμερα το πρωί, 6 Ιουλίου 2019, μετά από πολυάριθμες καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, η αστυνομία της Pattaya και η Τροχαία κατέβηκαν στο Soi Yensabai κοντά στο Walking Street στην Πατάγια, όπου είχαν έρθει αναφορές ότι μεγάλες ομάδες νεαρών Αράβων αγωνίζονται συνεχώς και οδηγούν επικίνδυνα μηχανάκια στην περιοχή .

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν περίπου δώδεκα άνδρες συνολικά, κατασχέθηκαν τα ποδήλατά τους και επιβάλλοντάς τους πρόστιμο αδιευκρίνιστου ποσού. Τα περισσότερα από τα ποδήλατα είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης και θα πρέπει να επιστραφούν σε νομική κατάσταση με κόστος του ιδιοκτήτη του ποδηλάτου.

Η αστυνομία καταπολεμά τις δυνατές εξατμίσεις, τους αγώνες και τα προσαρμοσμένα ποδήλατα στην Πατάγια από τότε που ένας Ρώσος τουρίστας σκοτώθηκε από μια μοτοσικλέτα που έτρεχε με ταχύτητα που φέρεται να αγωνιζόταν λίγες εβδομάδες πριν.

Οι ροές κοινωνικής δικτύωσης των ειδήσεων της Πατάγια έκαναν πολλούς ντόπιους να παραπονεθούν και να δηλώσουν ότι μεγάλες ομάδες Αράβων ανδρών έτρεχαν συχνά σε αυτήν την περιοχή χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους πεζούς ή άλλη κίνηση.

Η αστυνομία της Pattaya έχει βαρεθεί και δήλωσε ότι οι επιδρομές και η καταστολή σε αγωνιστικά και προσαρμοσμένα ποδήλατα θα συνεχιστούν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/