Το κορεάτικο Youtube Star πιάνει οδηγούς λεωφορείων Baht σε βίντεο με χρέωση 100 μπατ ανά άτομο στην Πατάγια

Πατάγια-

Χθες, 5 Ιουλίου 2019, ένα βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης των κορεατών «αστέρων» του Youtube, BongBong, το οποίο ισχυρίστηκε ότι σε ένα κανονικό ταξίδι με λεωφορείο από το Second Road στην παραλία Jomtien αυτός και οι φίλοι του χρεώθηκαν 100 μπατ ανά άτομο έναντι του κανονικού Ναύλος 10 μπατ. Διαμαρτυρήθηκε για το περιστατικό σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral στα κοινωνικά μέσα της Ταϊλάνδης.

Δήλωσε στο βίντεο ότι δεν ήξερε την τυπική τιμή μέχρι αργότερα όταν ανακάλυψε ότι, σύμφωνα με τα λόγια του, ήταν ξεσκισμένος και έκανε το βίντεο της καταγγελίας.

Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya είδαν το βίντεο και πήγαν στη στάση του λεωφορείου χθες που βρίσκεται στο Second Road κοντά στο Walking Street για να ζητήσουν απαντήσεις.

Μίλησαν με τον κ. Thawat Bunnag, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Λεωφορείων Pattaya Baht. Δήλωσε ότι εκατοντάδες περιπτώσεις όπως αυτή έχουν αναφερθεί και διωχθεί όλα αυτά τα χρόνια και ότι το βίντεο δεν περιείχε καμία πληροφορία που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον παραβάτη οδηγό για απόδοση ευθυνών. Δήλωσε ότι όλα τα λεωφορεία μπατ έχουν τον αριθμό του λεωφορείου και τα στοιχεία ταυτότητας του οδηγού στο πίσω μέρος του λεωφορείου και ότι κάθε πελάτης που πιστεύει ότι είχε πρόβλημα θα πρέπει να τραβήξει μια φωτογραφία αυτών των πληροφοριών για παράπονο.

Είπε ότι οι οδηγοί έχουν ενημερωθεί ποια είναι η τυπική τιμή για μια βόλτα με το λεωφορείο μπατ και ότι δεν πρέπει να χρεώνουν υψηλότερα καθώς βλάπτει τον τουρισμό και την εικόνα της Πατάγια.

Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya έχουν λάβει περισσότερες πληροφορίες από το BongBong και εξετάζουν το CCTV τη στιγμή που δήλωσαν ότι πήραν το λεωφορείο για να λάβουν την ταυτότητα του οδηγού και του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/