Ταϊλανδός άνδρας θυμωμένος με τη σύζυγό της βάζει φωτιά στη μοτοσικλέτα της στη μέση του χωριού του στο Nong Prue

Nong Prue-

Στις 11:30 χθες το βράδυ, 1 Ιουλίου 2019, η τοπική αστυνομία και αξιωματούχοι διάσωσης έλαβαν μια επείγουσα κλήση ότι ένας επιθετικός και θυμωμένος Ταϊλανδός έβαλε φωτιά σε μια μηχανή μπροστά από το σπίτι του και ήταν επιθετικός και βίαιος με τους γείτονές του. χωριό που βρίσκεται λίγο έξω από την Πατάγια.

Οι δημοσιογράφοι μας ενώθηκαν μαζί τους και τράβηξαν το παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες.

Ένας 52χρονος Ταϊλανδός συνελήφθη, ο κ. Chaturong Khamton, ο οποίος είναι τοπικός πωλητής κάρυ. Το μηχανάκι ανήκε στη σύζυγό του για την οποία ήταν θυμωμένος για λόγους που δεν δήλωσε ξεκάθαρα στον Τύπο. Σε μια έκρηξη θυμού, πήρε το μηχανάκι της και το έκαψε αγνώριστος μπροστά σε σοκαρισμένους γείτονες και φίλους.

Η σύζυγός του δήλωσε ότι είχαν προβλήματα στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είχε ενεργήσει αυτό ανεξέλεγκτα.

Φαινόταν να είναι αρκετά ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του και βιντεοσκοπήθηκε να δίνει το σήμα της ειρήνης και να δείχνει χαρούμενος καθώς συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, παρά μόνο πολύ σοβαρά θυμωμένος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/