Η αστυνομία της Πατάγια επιθεωρεί τρία τοπικά μπαρ μετά από καταγγελίες κατοίκων, εντοπίζει πολλά προβλήματα

Πατάγια

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης επιθεώρησε τρία μπαρ στην περιοχή Third Road της Pattaya σήμερα το πρωί, 2 Ιουλίου 2019 περίπου στις 2:00 π.μ. μετά από μια πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ήταν ανοιχτά μετά τη νόμιμη ώρα πώλησης και ενοχλούσαν τους γύρω κατοίκους με δυνατό θόρυβο και θορυβώδεις θαμώνες .

Τα τρία κλαμπ, που μεταφράστηκαν από τα ταϊλανδικά ως Samed Chill, Depending Bar και Makkasan, βρέθηκαν όλα ανοιχτά μετά τη νόμιμη άδεια τους. Επιπλέον, σέρβιραν αλκοολούχα ποτά πέραν της νόμιμης ώρας λειτουργίας.

Ο Samed Chill είχε επίσης ένα ψεύτικο μέτωπο που προσποιήθηκε ότι ήταν κλειστό, αλλά ήταν πράγματι ανοιχτό μέσα με πολλούς πελάτες να πίνουν και να αγοράζουν αλκοολούχα ποτά.

Η αστυνομία έλεγξε τις ταυτότητες των θαμώνων και έκανε τεστ ναρκωτικών σε όλους τους πελάτες σε κάθε χώρο.

Δύο ανήλικοι θαμώνες (η νόμιμη ηλικία για παρουσία σε μπαρ στην Ταϊλάνδη είναι τα 20 έτη) βρέθηκαν στο Samed Chill και ένας άνδρας βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά.

Οι ιδιοκτήτες και η διοίκηση των τριών συλλόγων, σύμφωνα με την αστυνομία, θα αντιμετωπίσουν νομικές διαδικασίες και πολλαπλές κατηγορίες.

Συνελήφθη και ο άνδρας που βρέθηκε θετικός στα ναρκωτικά και θα του απαγγελθούν ανάλογες κατηγορίες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/