Η Ταϊλάνδη έχει μια νέα Miss Thailand Universe

Μπανγκόκ-

Η Ταϊλανδο-Καναδή Paweensuda 'Fahsai' Drouin στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη Universe 2019. Οι κριτές επέλεξαν την 26χρονη Paweensuda από περισσότερους από 50 άλλους διαγωνιζόμενους στον τελευταίο γύρο του διαγωνισμού στο Thunder Dome της Μπανγκόκ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Miriam Sornprommas ήταν πρώτη επιλαχούσα και ο Thanatchaphon Boonsang δεύτερη επιλαχούσα.

Η Paweensuda έχει ύψος 180 εκατοστά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά και ο πατέρας της είναι Καναδός.

Αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι. Η Paweensuda μετακόμισε στην Ταϊλάνδη ως ενήλικας για να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ και ως DJ.

Συμμετείχε σε πολλούς άλλους διαγωνισμούς ομορφιάς, κερδίζοντας τίτλους σε ορισμένους, πριν από τον φετινό διαγωνισμό Miss Thailand Universe. Ήταν δεύτερη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Miss Universe Thailand 2017.

Η Paweensuda λαμβάνει 1.5 εκατομμύρια μετρητά, ένα Volkswagen αξίας 3.8 εκατομμυρίων μπατ και ένα διαμέρισμα αξίας 12 εκατομμυρίων μπατ. Θα εκπροσωπήσει την Ταϊλάνδη στην αποστολή Miss Universe αργότερα φέτος στη Νότια Κορέα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThaiger, Το έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/