Η Υποχρεωτική Ταξιδιωτική Ασφάλιση είναι πιθανό να τεθεί σε ισχύ για τους επισκέπτες της Ταϊλάνδης μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους

Το Ταϊλανδικό Γραφείο της Ασφαλιστικής Επιτροπής αναφέρει ότι αναμένει να εισαγάγει υποχρεωτική ταξιδιωτική ασφάλιση για τους επισκέπτες στην Ταϊλάνδη μέχρι το τέλος του 2019.

 

Η βασική υποχρεωτική ταξιδιωτική ασφάλιση θα προσφέρει έως και 1 εκατομμύριο μπατ κάλυψη σε περιπτώσεις θανάτου, με μέγιστη διάρκεια 30 ημέρες, το κόστος αναφέρεται ότι είναι τόσο χαμηλό όσο 20 μπατ. Οι τουρίστες αναμένεται να το πληρώσουν καθώς φτάνουν στην Ταϊλάνδη χωρίς απόδειξη επαρκούς τρέχουσας ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Η Bangkok Post αναφέρει ότι το ασφάλιστρο θα κατευθυνθεί στο Ταμείο Προώθησης Τουρισμού της Ταϊλάνδης για κάλυψη πληρωμών σε περίπτωση αξιώσεων.

Το νέο ασφαλιστικό καθεστώς θα πρέπει να εξεταστεί από το Υπουργείο Αθλητισμού και Τουρισμού πριν εξεταστεί από το νέο υπουργικό συμβούλιο.

Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι οι αριθμοί του τουρισμού τον Απρίλιο και τον Μάιο έχουν μειωθεί από έτος σε έτος, ειδικά οι Κινέζοι, εξακολουθούν να προβλέπουν ότι ο αριθμός των ξένων επισκεπτών θα φτάσει τα 40 εκατομμύρια φέτος.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉThai Visa, Bangkok Post, Ταϊλανδικό Γραφείο Ασφαλιστικής Επιτροπής
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/