Ανεπίσημη εκτίμηση λέει ότι το 70% των ξενοδοχείων της Πατάγια είναι αντίθετα με το νόμο, έρχεται η επιβολή

Πατάγια-

Υπάρχουν περίπου δύο χιλιάδες ξενοδοχεία, ξενώνες, ξενώνες και άλλα διάφορα είδη καταλυμάτων στην Πατάγια. Σύμφωνα με την καλωδιακή τηλεόραση Sophon και μορφωμένους υπολογισμούς από άλλο τύπο, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News, πάνω από το 70% και πιθανώς έως και το 90% μπορεί να είναι αντίθετο με το νόμο.

Αναφέραμε στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τις εξουσίες του Άρθρου 44 για να εγκρίνει περαιτέρω επιβολή του νόμου περί ξενοδοχείων.

Αυτό σημαίνει ότι εντός 90 ημερών, με προθεσμία την 18η Αυγούστου, όλα τα ξενοδοχεία πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Οι επιδρομές σε ξενοδοχεία και ξενώνες δεν είναι καινούργια, όπως γνωρίζει όποιος παρακολουθεί τον ιστότοπό μας σε τακτική βάση, ωστόσο, η πρόσφατη επιβολή είναι σημάδι ότι έχει γίνει ένα πιεστικό ζήτημα και μείζον ανησυχία για άλλη μια φορά.

Η κυβέρνηση δηλώνει ότι ο πρωταρχικός λόγος για την επιβολή είναι η ασφάλεια των τουριστών, ωστόσο, παραδέχονται ότι η πίεση από τα αδειοδοτημένα ξενοδοχεία, κυρίως μεγάλες εταιρείες και εταιρείες, για απώλεια επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μικρά, μη αδειοδοτημένα διαμερίσματα, βίλες, ξενώνες και ξενώνες είναι ένας άλλος βασικός λόγος επιβολής. .

Στην Πατάγια, υπάρχουν εκατοντάδες και εκατοντάδες μικροί ξενώνες και ξενώνες που πιθανότατα θα ήταν πρωταρχικός στόχος αυστηρότερων κανονισμών. Πέρυσι υπήρξε μια σειρά καταστολών και επιβολής, ωστόσο σε περιορισμένη κλίμακα. Αυτή η επερχόμενη προθεσμία σημαίνει ότι όσοι συνεχίσουν να λειτουργούν πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν ξανά τη δικαιοσύνη.

Ωστόσο, δεν είναι όλα καταστροφή και κατήφεια. Αν και η προθεσμία για τη συνέχιση της λειτουργίας μιας δήλωσης είναι η 18η Αυγούστου, η προθεσμία για την τήρηση των περισσότερων προτύπων ασφαλείας είναι δύο χρόνια, 18 Αυγούστου 2021.

Οι απαιτήσεις για τη συμμόρφωση των ξενοδοχείων και των ξενώνων είναι εκτεταμένες, όπως πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο, εξόδους κινδύνου, φωτισμός έκτακτης ανάγκης, καταρτισμένος διευθυντής και προσωπικό ξενοδοχείου, ασφάλεια ξενοδοχείου πλήρους απασχόλησης, εκπαίδευση πυρασφάλειας και άλλα. Επιπλέον, άλλες απαιτήσεις περιλαμβάνουν καθορισμένο χώρο στάθμευσης, τήρηση οικοδομικών κανονισμών, τυπικά μεγέθη δωματίων και κατόψεις, λογιστικά πρότυπα και φορολογικούς κανονισμούς.

Εν τω μεταξύ, πολλοί φορείς μικρών επιχειρήσεων δηλώνουν στον τοπικό Τύπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τηρήσουν όλους αυτούς τους κανονισμούς και πιθανότατα θα πρέπει να σταματήσουν τις δραστηριότητές τους.

Η ανταπόκριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ανάμεικτη, με ορισμένους να επικροτούν την απόφαση, κυρίως εκείνους που ζουν με πλήρη απασχόληση σε συγκροτήματα διαμερισμάτων που ισχυρίζονται ότι είναι συνεχώς γεμάτα από επισκέπτες χωρίς άδεια που αντιμετωπίζουν μια κατοικία σαν ξενοδοχείο. Ορισμένοι, ωστόσο, δηλώνουν ότι οι οικονομικοί ταξιδιώτες αναγκάζονται να φύγουν και ότι μέρη όπως ξενώνες με σακίδια και φτηνοί ξενώνες μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΚαλώδιο Sophon, ξαναγραμμένο από το The Pattaya News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/