Ρώσος τουρίστας σκοτώθηκε από οδηγό μοτοσικλέτας που διέσχιζε δρόμο στο Jomtien

Jomtien-

Ένας άνδρας με «μεγάλο ποδήλατο» χτυπά και σκοτώνει έναν Ρώσο τουρίστα στον δρόμο Thappraya.

Στη 1:00 π.μ. σήμερα το πρωί, ένας άνδρας χωρίς στοιχεία ταυτότητας, αλλά πιστεύεται ότι είναι γύρω στα είκοσι, χτύπησε και σκότωσε μια 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια στην οδό Thrappraya, κοντά στην υπόγεια διάβαση προς την Πατάγια, ενώ εκείνη προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι ο οδηγός του ποδηλάτου 650CC οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα όταν η 37χρονη Άννα Κίσνα χτυπήθηκε προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο. Στη συνέχεια, το ποδήλατο του άνδρα έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο κοντά. Φορούσε κράνος.

Οι γιατροί στο σημείο έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν την κυρία Κίσνα, η οποία ήταν εδώ για διακοπές με φίλους, αλλά πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο άγνωστος οδηγός υπέστη σοβαρά αλλά μη επικίνδυνα για τη ζωή του τραύματα και τώρα βρίσκεται σε τοπικό νοσοκομείο όπου η αστυνομία θα προσπαθήσει να τον αναγνωρίσει και να τον πάρει συνέντευξη αφού έχει αναρρώσει σημαντικά.

Θα έχουμε περισσότερα για αυτήν την ιστορία καθώς την καταλάβουμε. Η αστυνομία δήλωσε ότι η ταχύτητα ήταν σίγουρα ένας παράγοντας, αλλά δεν ανέφερε εάν εμπλέκεται αλκοόλ ή ναρκωτικά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/